VIDEOMINDENKINEK.HU

Üdvözlöm a Videomindenkinek.hu videó weboldalán

"Professzionális videóvágó szolgáltatásokat kínálok! Tapasztalt és kreatív videóvágóként segítek Önnek elkészíteni az álmai videóját. Vágás, effektek, zenék, szövegbevitel - minden, ami egy fantasztikus videó elkészítéséhez szükséges. Legyen szó esküvőről, üzleti bemutatóról, reklámról vagy bármilyen más alkalomról, a videóim mindig professzionálisak és magával ragadóak. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtudja, hogyan tudok segíteni az Ön videó elkészítésében!"

 • Professzionalizmus: Szenvedélyesen dolgozom a videóvágáson és odafigyelek minden apró részletre. A magas minőségi szabványaimnak köszönhetően minden elkészült videóm profi, színvonalas és érzelmileg megkapó.
 • Kreativitás: Az eredeti és kreatív videók elkészítése az erősségem. Képes vagyok a megfelelő hangulat és érzelmi hatások létrehozására, amelyek emlékezetes és hatásos videóként mutatják be az üzenetet.
 • Rugalmasság: Rugalmasan dolgozom az ügyfelekkel, hogy megértsük az elképzeléseiket és igényeiket. Mindig nyitott vagyok új ötletekre, hogy biztosítsam, hogy minden videó elkészítése az ügyfelek igényeit és céljait szolgálja.
 • Tapasztalat: Több éves tapasztalatom van a videóvágás területén, amely során sokféle kihívással és stílussal találkoztam. Az alapos tudásom lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzam az ügyfelekkel, miközben minden szakaszban maximális minőséget biztosítok.
 • Kommunikáció: Az erős kommunikációs képességeimnek köszönhetően hatékonyan együtt tudok működni az ügyfelekkel, hogy megértsük az elképzeléseiket és végül egy olyan videót hozzunk létre, amely teljesen megfelel az igényeiknek.
 • Versenyképes árak: Az árakat versenyképesen állítom be, hogy megfeleljek az ügyfelek költségvetési igényeinek és maximális értéket nyújtsak az ár mellett.

Akciók, Videós szolgáltatás

Próbálunk arra törekedni, hogy mindenki kedvezményes áron kapja a szolgáltatásunkat. Garantáltan a legjobb minőségben!

Írjon bizalommal info@videomindenkinek.hu

videomindenkinek.hu@gmail.com

Kisfilm készítése hozott alapanyagból, küldött fotókból és videó snittekből áll. Természetesen ki lehet egészíteni Stock tartalmakkal.

4K videók megbeszélés alapján

Minden egyéni elképzelés projekt alapon kerül elszámolásra!


Fekete Pénteki akciók

Minőségi szolgáltatás.

Promóciók/Showreelek/Eseménykiemelések Utómunka filmekhez és dokumentumfilmekhez.

videó vágása hozott anyagból. Amennyiben rendelkezik saját hozott felvétellel, vagy más cég által készített videóanyaggal, azt nálunk is összevágathatja. Minden pontosan ugyanúgy történik, ahogyan megálmodta.

Youtube

Youtube videók feltöltése.

Full HD minőség!

A Full HD kifejezés a maximális felbontást jelző számot, az 1920 x 1080 képpontot jelenti. Ez lényegében azt jelenti, hogy a Full HD ezt a felbontási egységet képes kezelni. Ugyanis nem minden készülék képes rá. Ne ijedjünk meg, ha 1080p-t látunk valahol, ez ugyanezt a Full HD-t jelenti, csak más a jelölése.
FULL HD VIDEÓK ELÉRHETŐ ÁRAKON!

Elon Musk

Ha valami eléggé fontos, akkor is megpróbálod, ha az esélyek ellened játszanak.

i = 0;
while (!PREMIERE PRO()) {
  console.log('Iteration ' + i);
  deck.shuffle();
  i++;
}
console.log('It took ' + i + ' VIDEOMINDENKINEK.HU.');

videomindenkinek.hu

Professzionális video szerkesztés elérhető árakon!
FOLYAMATOS AKCIÓK MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS
 • Vissza a főoldalra